Spierings Combi Bed 

Er zijn 3 producten

Ons Spierings Combi Bed filter is een innovatief airlift filter dat we 2012 na een uitgebreide testperiode op de markt hebben gebracht. Dit energiezuinige filter is in 4 maten beschikbaar. Het beste is om dit systeem in gravity opstelling te gebruiken, maar pompgevoed mag ook. Dit systeem wordt alleen aangedreven door een krachtige luchtpomp en ...

Ons Spierings Combi Bed filter is een innovatief airlift filter dat we 2012 na een uitgebreide testperiode op de markt hebben gebracht. Dit energiezuinige filter is in 4 maten beschikbaar. Het beste is om dit systeem in gravity opstelling te gebruiken, maar pompgevoed mag ook. Dit systeem wordt alleen aangedreven door een krachtige luchtpomp en de Uv-c (optioneel) kan aan de airlift worden vastgemaakt. In onze winkel van 1000m2 staan 8 van deze systemen (de SCB 15, 25 en 35) in werking op de verkoopsystemen van onze vissen. Bekijk hieronder ook onze diverse projecten waar we een SCB filter hebben mogen installeren.

Meer weten over onze Spierings Combi Bed filters?

Als u vragen heeft over ons Spierings Combi Bed filter, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. Stuur ons een mail, of neem telefonisch contact met ons op. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om u van advies te voorzien op elk mogelijk gebied.

Kom langs in onze winkel aan de Parallelweg 7B in Oss

 

E-mail: winkel@spieringsvis.nl

Tel: 0412-658341

Minder
Meer
Showing 1 - 3 of 3 items
Lees meer

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.